Activity

 • DAMIR KOROTAJ posted an update 8 years, 1 month ago

  Dragi moji !
  U jedno smo sigurni.a to je da se naš ovozemaljski život odvija između prvog udisaja i zadnjeg izdisaja !
  Disanje je osnova života i najbitnije naš najvjerniji pratitelj i svjedok kroz sva naša životna iskustva!
  Postoje brojne različite teorije o pravilnom načinu disanja! Naše disanje je uglavnom nesvjesno,automatsko,te zbog mnogih stresnih i ograničavajučih uvjerenja nepravilno!
  Nama je bitno saznanje da proces disanja nije samo bitno za naše fizičko tijelo u obliku razmjene plinova CO2 i O2,več da je dah uvijek prisutan OVDJE I SADA,on nemože pobječi ni u prošlost ni u budučnost,uvjek je sada,te je energetska veza sa Postojanjem,onoga što mi stvarno jesmo !
  Svjesnim disanjem naučiti čemo kako se povezati sa višim vibracijama!
  Prilikom svjesnog disanja moguče je i osloboditi se i potisnutih emocija,odluka i događaja,međutim to nije osnovni cilj,več je cilj biti SADA i otvoren na više energetsko polje,iz kojega lakše ispoljavamo sebe!!

  • Ovo je primjer suradnje. Svjesno disanje je odličan alat (meditacija) za stabilizaciju na višoj razini svijesti. Ja ga u Školi preporučam kao najdjelotvorniji alat. Međutim, njega treba prakticirati, ako želimo rezultate. A najbolji rezultati se postižu kad se udruže dvije svijesti u istom cilju. Prva svijest smo uvijek mi , a druga svijest je drugo ljudsko biće koje drži svjesnu pozornost na našem procesu. Zato, ako želite osvijestiti disanje, tada vam je važno da vam učitelj disanja bude netko tko svjesno diše i zna što je svjesno disanje. A to je sigurno Damir Korotaj. On je napravio stotine seansi svjesnog disanja i u tome je pravi majstor. Nekako mi je sada srce na mjestu kada znam da nam je taj alat dostupan. Hvala ti Damire što si nam se pridružio.
   Stari đaci znaju o čemu govorim, a novi će se u to uvjeriti, ako se odluče da im svjesno disanje postane “normalno” disanje.