Activity

 • DAMIR KOROTAJ posted an update 7 years, 8 months ago

  TIJELO!
  Zanimljivo je malo pogledati šta je i što MI znamo o tijelu,ako čemo pogledati malo dublje brzo čemo uvidjeti da tjelo nije fizička komponenta,več da je ono ništa drugu nego samo prudužetak našeg UMA!Iako malo čudno izgleda ali istina je da je ono jako podložno našim STANJIMA,MISLIMA,OSJEČAJIMA,UVJERENJIMA!! U običnom životu za posljedicu smo uzeli da tjelo određuje naše osjećaje,ovisno o njemu se osjećamo dobro,loše,zabrinuto,te u skladu sa njime mislimo i određujemo svoju sudbinu,kao da je ono gospodar,ali proces je obratni samo treba to osvijestiti!!
  Sada je več naučno razbijena teorija da je DNK nepromjenjiva,te da ona stvara i odlučuje o našem tijelu.ISTINA je da se DNK prilogađava NAMA ovisno o o elektromagnetskom zračenju,mozak zrači ali osječaji tj srce zrači 10 puta više od njega,dakle osječajući mjenjamo el.magnetsko zračenje kojem se prilogođava naš DNK!!Okrenimo proces,dakle iz jednog dolazi JA,koje je vlasnik i bez kojeg nemože ama baš ništa postojati,iz JA dolaze misli i osjeti u odnosu na bilo što !!SLOBODA je to prepoznavanje i unošenje SEBE u NEŠTO,sa mogučnošču izlaska kad god to želimo!!
  Ako bi tijelo pustili na miru,samo ga promatrali bez vezanja,bez unošenja svakojakih odnosa prema njemu,strahova,misli,uvjerenja,sve što smo čuli i znamo o njemu,ono bi se vrlo brzo regeneriralo te se vratilo u svoj prirodan tok!! Ne opterečujte tjelo sobom,pustite ga na miru,neka samo diše,jede.hoda i ostalo…….odvežite se od njega,jer vi niste tjelo,več onaj koji ga promatra !!!!
  damir