Activity

 • Natali Luks započeo temu Dragi moji! na forumu Forum ŠSŽ 8 years, 2 months ago

  Dragi moji,
  Zahvaljujem vam se na prekrasnom druženju. Hvala na cvijeću, darovima i riječima podrške.
  Idemo dalje. Vrijeme je da primijenimo u životu ono što smo naučili. To ćemo postići ako znamo Tko smo, ako imamo svijest zajedništva (suradnje) i ako znamo da nas duhovna inteligencija međusobno povezuje i usklađuje. Tada ćemo raditi što volimo, s ljudima ćemo biti u slobodnim odnosima, a svoju ćemo energiju ulagati samo u iskustva koja želimo.
  Da bismo to postigli potrebno je u svakom trenutku svjesno živjeti – prepoznavati svoj ego i odlučivati se za istinu.
  Sigurna sam da će nam u tome pomoći i ovaj forum. Kad god nam je teško, kad u nečemu zapnemo ili kad trebamo inspiraciju sjetimo se svojih prijatelja koji su već prošli kroz slične životne situacije. Oni će nam sigurno sa zadovoljstvom prenijeti svoje iskustvo. To će nam pomoći da brže i lakše riješimo svoj problem, a što je smisao grupne podrške. Isto tako nadahnjuje i diže vibraciju svjesnost da i mi drugima doprinosimo time što iznosimo svoja iskustva.
  Međutim glavna podrška odnosi se na naše ideje i nove projekte. To je ono iz upitnika: čime biste se željeli baviti?
  Meni osobno velika je pomoć podrška ljudi koji me razumiju, koji već imaju iskustva na području koje ja tek osvajam. Oni mi svojim iskustvom i podrškom pomažu da pronađem svoja najbolja rješenja.
  Trebamo krenuti, a duh će nas povezivati i usklađivati. Naravno ako smo ga svjesni. A bit ćemo ga svjesni ako prakticiramo zahvalnost Bogu za sve što nam se u životu događa. Zato, hvala Bogu što postojite u mome životu. Puno vas volim i uživam u našem druženju.
  Natali